西西河

主题:【原创】阿姆斯特丹机场全面关闭 -- 思量

共:💬49 🌺6 新:
全看分页树展 · 主题 跟帖
家园 荷航准备率先恢复航班

看来荷兰人追求利益的本性又露出来了,现在这样每天赔钱确实不是个办法。今天就看不少新闻说德国和荷兰都作了测试飞行,只不过德国是低空飞行,荷兰是真飞了个波音737,高空13000的飞行,和正式飞行的唯一区别是没有载人。目前说引擎没什么损伤,有待进一步检测。如果没什么准备先把dusseldorf的飞回来,然后再进一步申请恢复航班。

KLM heeft dit besloten op basis van de informatie die ze van de autoriteiten heeft gekregen. Dat liet een woordvoerster van de maatschappij weten.

De KLM-proefvlucht die zondagochtend vertrok om bemanning over te vliegen naar Düsseldorf, is zondagochtend rond negen uur alweer teruggekeerd in Nederland.

Het is de bedoeling dat in de loop van de dag zeven gestrande KLM-kisten vanuit Duitsland worden teruggevlogen naar Schiphol.

Asdeeltjes

Als ook deze lege kisten geen last hebben van vulkanische asdeeltjes in de lucht wil de luchtvaartmaatschappij zo snel mogelijk alle overige vluchten op gang krijgen en weer passagiers gaan vervoeren.

President-directeur Peter Hartman van KLM: ''Het gaat om testvluchten. Dat wil dus niet zeggen dat regulier luchtverkeer mogelijk is. Daarover moet de Inspectie Verkeer en Waterstaat een uitspraak doen in samenspraak met de Europese autoriteiten.''

全看分页树展 · 主题 跟帖


有趣有益,互惠互利;开阔视野,博采众长。
虚拟的网络,真实的人。天南地北客,相逢皆朋友

Copyright © cchere 西西河